NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Brussels

  Recent Locations

   Jef Neve in Grimbergen


   • Jef Neve Photo #1
   1 of 1
   October 29, 2020

   Thursday   8:30 PM

   Gemeenteplein 1
   Grimbergen, Belgium

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Jef Neve

   De aangekondigde tournee "Mysterium", gekoppeld aan zijn laatste album, wordt noodgedwongen verdaagd.
   In plaats daarvan treedt Jef Neve solo aan en speelt hij met u!   Als u naar een concert gaat, dan bent u meestal ergens wel een beetje voorbereid op wat u te zien en horen zal krijgen. En u verwacht op zijn minst hetzelfde van de artiest die u gaat bekijken. Maar stel dat dit nu eens in beide gevallen niet zo is?! Wordt het een kakofonie, of net een heerlijke, frisse ontdekking van elkaar die kan uitmonden in blikken van verbazing, een schaterlach of een klein traantje? Ontdek het mee met ons!

   Jef Neve komt het podium op zonder enige vorm van voorbereiding, en zal u vragen om hem ideeën te bezorgen. Een thema, een voorwerp of persoon, een muziekstijl… gooi het er maar uit, hij gooit het op zijn beurt weer allemaal bij elkaar in zijn hoofd en zijn vingers doen de rest. Ontdek samen met deze meester-componist en dito improvisator waartoe hij allemaal in staat is “on the spot” en laat u verrassen door dit geweldige talent!

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Jef Neve. Book your stay now!