NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Brussels

  Recent Locations

   IAM in Brussels


   • IAM Photo #1
   1 of 1
   November 18, 2020

   Wednesday   6:30 PM

   Victor Rousseaulaan 208 Te
   Brussels, Belgium

   Performers:
   EVENT DETAILS
   IAM   Nadat ze de AB in een mum van tijd vulden, besloot de band uit Marseille om nog een Brusselse datum toe te voegen. IAM presenteert zijn nieuwe album live op woensdag 18 november 2020 in Vorst Nationaal.   Met dertig jaar ervaring en acht albums op hun naam, is IAM vandaag een van de fundamentele pijlers van de Franse rap! In 2020 staat deze mythische band weer op het podium met zijn nieuwe album 'YASUKE' onder de arm. Een titel vol betekenis, verwijzend naar een Afrikaanse slaaf die in de 16e eeuw samoerai werd in Japan. Hij zegt veel over de filosofie van de groep, haar geschiedenis en ook over de wereld van gisteren en vandaag.   Elk van de live-optredens van IAM is vol energie en zonder compromissen en laat het publiek keer op keer ademloos achter.   IAM biedt weerstand, IAM ademt, IAM is hier!   Kaarten kosten 40,20, 45,80 en 57,01 euro.

   Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

   Bron: UiTinVlaanderen.be

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near IAM. Book your stay now!